Nordier Stöd­partner till barnrätts­organisationen Maskros­barn

Nordier Property Group AB är från och med 1 januari ny stödpartner till barnrättsorganisationen Maskrosbarn. Nordier kommer att bidra med monetära medel i initialt tre år, sin expertis inom fastigheter och lokaler samt med sitt stora kontaktnät. Nordier kommer även att uppmuntra sina kunder till att stötta Maskrosbarn. På så sätt hoppas Nordier kunna öka stödet och samtidigt göra så att fler får upp ögonen för organisationens arbete.

Det tog många år för mig att förstå att vara ett maskrosbarn är en tillgång och inte en belastning. Genom att stötta Maskrosbarn hoppas vi att fler kan få stöd tidigt i sina liv och att vi på Nordier kan stötta både genom pengar och arbete. Vi vill att fler skall förstå att en bakgrund som maskrosbarn kan vara en tillgång – inte bara en belastning. Genom eget arbete kan varje maskrosbarn vända motvind till medvind.

Andreas Eneskjöld, Styrelseordförande
för Nordier Property Group AB.

Vår utgångspunkt är att alla alltid kan göra någonting. Vi gillar tanken på att göra något för någon som har det särskilt tufft för att få denne att komma på fötter. Vi som bolag är själva födda ur kristider och kan själva relatera till betydelsen av vad insatser i tidigt skede gör för självkänslan

Mikael Wilton, VD Nordier Property Group AB.

Vi är jätteglada över att få Nordier som ny stödpartner och ser mycket positivt på att få hjälp av ett företag som är proffs på fastigheter och lokaler. Bra lokaler är en förutsättning för att skapa trygga platser där vi kan ha våra ungdomsaktiviteter och verksamhet. Att få stöd i dessa frågor av Nordier och deras kontaktnät känns ovärderligt.

Elin Hågeby, verksamhetschef Maskrosbarn.

/    Läs gärna mer på maskrosbarn.org

  • CSR Stödpartner