Atrium Ljungberg – Uthyrning i norr, söder och mittemellan

Nordier har för Atrium Ljungbergs räkning varit delaktiga i att utveckla och hyra ut och ett antal av Sveriges främsta gallerior och handelsplatser.

Som en del av Atrium Ljungbergs eget uthyrningsteam har Nordiers konsulter arbetat med utveckling och uthyrning av Gränby Staden i Uppsala, Farsta Centrum och Mobilia i Malmö. Våra konsulter ingick i projektteamen för respektive galleria där strategier beslutas och investeringar och utformningar slås fast. Nordiers huvudsakliga uppgift var uthyrning.

I Farsta Centrum låg fokus på en ny Food Court där flertalet nya matkoncept etablerades. Gränbystaden utökades med ett antal varumärken inom volymhandel samt ett nytt premium-stråk i modegallerian och Mobilia i Malmö fick ett antal nya handlare i sina butikslokaler.

På Atrium Ljungberg värdesätter vi långsiktiga relationer högt, både med våra kunder och samarbetspartners. När vi utvecklar våra handelsplatser är det viktigt att hitta samarbetspartners med hög kompetens och likartade värderingar.
Med sina duktiga medarbetare, höga servicenivå och alltid en leverans enligt förväntan, ser jag fram emot ett fortsatt gott och framgångsrikt samarbete med Nordier.

Charlotta Gustafsson, Atrium Ljungberg

  • Uppdrag Köpcentrum & Volymhandel